Hoogste punt voorzijde Den Hoppenhof

Hoogste punt luxe appartementen Den Hoppenhof bereikt

Vrijdag 30 juni was een feestelijke dag voor Den Hoppenhof: die dag bereikte aannemer Ban Bouw het hoogste punt van Den Hoppenhof in Geldrop. Die mijlpaal werd vrijdag 30 juni gevierd met de toekomstige bewoners van het exclusieve appartementencomplex. Voorafgaand aan de festiviteiten konden de kopers van de zes appartementen voor het eerst een kijkje nemen in hun in aanbouw zijnde woning. De complimenten waren niet van de lucht en men was het er dan ook wel over eens: Den Hoppenhof wordt een schitterend pand.

Na de bezichtiging was het tijd voor het officiële gedeelte: het hijsen van de vlag – het symbool dat het hoogste punt is bereikt. Die handeling werd gevolgd door een speech van Ban Bouw-directeur Jack Aldenhoven. Hij concludeerde dat de bouw van Den Hoppenhof, gestart in februari, tot dusver zeer voorspoedig verloopt. Daarna nodigde hij de enthousiaste kopers en andere genodigden uit het glas te heffen en te proosten op een voorspoedige afloop van het prestigieuze bouwproject.

De middag werd afgesloten met een smaakvolle en gezellige borrel bij restaurant Smaek, op een – weliswaar flinke – steenworp afstand van het bouwterrein aan de Geldropse Stationsstraat. Aan het einde van het jaar zal Den Hoppenhof daar in volle glorie te bewonderen zijn; dan zal het project voltooid zijn.