Start bouw viering 2 februari 2017

Donderdag 2 februari is de start bouw van Den Hoppenhof op symbolische wijze gestart, in het bijzijn van de toekomstige bewoners, de directe buren, mensen van de gemeente en alle andere betrokken partijen.

Na een speech van wethouder Hoekman-Sulman hebben de kopers van de 6 luxe appartementen hun toekomstwensen in beton gegoten. Het kistje met de toekomstwensen wordt later verwerkt in de begane grondvloer van de entree van het gebouw.
Als ontwikkelaar is het ons voornaamste doel om een prettige woning en omgeving te creëren voor de toekomstige bewoners. Daarom vonden wij deze symbolische start bouw handeling goed passen bij onze belofte: Building. Well. Being. Aannemer Ban bouw uit Nuenen verwacht de appartementenvilla eind november te kunnen opleveren aan de bewoners.

Wethouder Hoekman feliciteerde de toekomstige bewoners en sprak de hoop uit dat er binnen de gemeente Geldrop-Mierlo meer nieuwbouwprojecten worden gerealiseerd, waarbij de kopers en hun wensen zo centraal worden gesteld als bij Den Hoppenhof.

Bekijk de foto’s in het foto album